Privatumo politika

Asmens duomenys

Všį „Piliečių iniciatyvos“ tikslas – būti pavyzdine ir pilietiška organizacija. Mes vertiname sąžiningumą bei aiškumą ir esame įsipareigoję kurti tvirtus ir ilgalaikius santykius, paremtus pasitikėjimu ir abipuse nauda, su savo klientais. Laikydamiesi šio įsipareigojimo, turime saugoti ir gerbti jūsų privatumą bei pasirinkimus. Štai kodėl toliau pateikiame savo privatumo pažadą ir privatumo politiką.

Mūsų privatumo pažadas:

1. Gerbiame jūsų privatumą ir pasirinkimus.
2. Užtikriname privatumą ir saugą, kad ir ką darytume.
3. Nesiunčiame jums rinkodaros informacijos, nebent paprašėte. Galite persigalvoti bet kuriuo metu.
4. Niekada nesiūlome ar neparduodame jūsų duomenų kitiems.
5. Įsipareigojame užtikrinti jūsų duomenų apsaugą ir saugą. Dirbame tik su patikimais partneriais.
6. Įsipareigojame atvirai ir skaidriai informuoti apie tai, kaip naudojame jūsų duomenis.
7. Nenaudojame jūsų duomenų kitais tikslais (tik nurodytais).
8. Gerbiame jūsų teises ir visada stengiamės kuo geriau patenkinti jūsų užklausas, laikydamiesi savo teisinių ir veiklos atsakomybių.

Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai. Šioje interneto svetainėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad Všį „Piliečių iniciatyvos“ (kuriai priklauso „Miesto laboratorijos“ interneto svetainė) juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais, susijusiais su interneto svetainėje „Miesto laboratorija“ nurodoma veikla (viešų ir privačių renginių, mokymų organizavimu, rėmimo administravimu, paslaugų teikimu, tiesioginės rinkodaros vykdymu ir kt.), tvarkomi tiksliai ir sąžiningai, nuolat atnaujinami, saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai. Asmens duomenis tvarko tik tie subjektai, kuriems suteikta tokia teisė. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims galimas tik įgyvendinant šiame punkte aptariamus tikslus ir Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

Kai mums atskleidžiate arba kai mes renkame jūsų asmens duomenis, juos naudojame vadovaudamiesi šia politika. Įdėmiai perskaitykite šią informaciją. Jei turite klausimų arba nerimaujate dėl savo asmens duomenų, susisiekite su mumis el. pašto adresu labas@miestolaboratorija.lt.

Apie slapukus

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukų informacija yra išsaugoma jūsų įrenginio interneto naršyklėje ir padeda atpažinti jus, kai sugrįžtate į šią svetainę, suteikia galimybę rinkti duomenis apie svetainės lankomumo statistiką, taip pat leidžia suprasti, kas šioje svetainėje yra jums įdomu ir naudinga, bei atlieka kitas funkcijas.

Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) išsaugome, ir galite ištrinti dalį ar visus išsaugotus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad slapukų informacija būtų išsaugoma ir naudojama jūsų įrenginio interneto naršyklėje, tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog, naudodamiesi šia svetaine, sutinkate su tuo, kad jūsų įrenginio interneto naršyklėje būtų išsaugoma slapukų informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ar kreipdamiesi į mus šioje svetainėje nurodomais būdais.

Jeigu jums reikia daugiau informacijos apie slapukus, apsilankykite interneto svetainėje www.aboutcookies.org, kurioje rasite išsamios, nepriklausomos informacijos apie tai, kaip išjungti slapukus per naršyklės nustatymus ir kaip pašalinti slapukus, kurie jau yra išsaugoti jūsų kompiuteryje. Norėdami pašalinti slapukus iš mobiliojo telefono, vadovaukitės savo telefono naudojimo instrukcija.

Jei turite papildomų klausimų dėl šioje svetainėje naudojamų slapukų ir pan., susisiekite su mumis el. pašto adresu labas@miestolaboratorija.lt.

ML_logo_baltas
VšĮ Piliečių iniciatyvos
Kodas 300609634
Registracijos adresas:
M.K. Čiurlionio g. 24A – 409,
Vilnius, LT- 03101
Lokacijos adresas:
Antakalnio g. 17-13 korpusas, Vilnius
Sąsk. nr.:
LT237300010097485224,
Swedbank
labas@miestolaboratorija.lt

I-V: 12-18 val.
VI-VII: 11-15 val.
(vėlyvieji pusryčiai/brunch)

+370614 35692, Goda
+370699 05410, Agnė

Atvykite pas mus viešuoju transportu (L. Sapiegos st.), dviračiais, paspirtukais ar pėsčiomis! Jei vis dėlto atvyksite automobiliu, palikite jį parkavimo aikštelėje nuo Antakalnio gatvės pusės, prie Vilniaus Išganytojo bažnyčios / Vilniaus Antakalnio gimnazijos.