Brandintas Kalėdų pyragas su džiovintais vaisiais

30,00 

Vakarų Europoje, o ypač Anglijoje, itin populiarus kalėdinis kepinys, kuriam subręsti prireikia viso mėnesio. Iškeptas gruodžio pradžioje, jis daug dienų po truputį laistomas romu, kad subręstų ir susigulėtų skoniai. Puošnus, turtingo ir sodraus skonio keksas, kurio paragavus kūną ir sielą užlieja švenčių nuotaika. Tikra šventinio stalo puošmena, dažnai dovanojama einant į svečius.

Liko 17

Vakarų Europoje, o ypač Anglijoje, itin populiarus kalėdinis kepinys, kuriam subręsti prireikia viso mėnesio. Iškeptas gruodžio pradžioje, jis daug dienų po truputį laistomas romu, kad subręstų ir susigulėtų skoniai. Puošnus, turtingo ir sodraus skonio keksas, kurio paragavus kūną ir sielą užlieja švenčių nuotaika. Tikra kalėdinio stalo puošmena, dažnai dovanojama einant į svečius.
Užsakymus šiam pyragui pagaminti priimame iki lapkričio 30 d.
Atsiimti kviesime gruodžio 24 d. nuo 10 iki 12 val.

Sudėtis: miltai, sviestas, kiaušiniai, cukrus, džiovinti abrikosai, spanguolės, slyvos, datulės, romas, prieskoniai.
Svoris: 1,4 kg
Skersmuo: 17 cm